Meyers hvedebolleblanding giver et rigtigt luksusbrød, udelukkende på sigtet hvedemel ... altså uden noget fuldkornsmel.

Det giver et brød med en meget luftig krumme, og selvom der sidder meget smag i fuldkornsmelet, får du alligevel her en god, karakteristisk smag fra surdejen i blandingen.

Meyers økologiske rugmel er malet på stenkværn. Intet er sigtet fra. Melet indeholder alle kornets naturlige bestanddele, kim og klid.

Meyers rugmel er perfekt til et godt rugbrød eller som smags- og strukturgiver til et lysere og lettere brød.

Meyers ølandsbrødsblanding er såre simpel og består af stenformalet fuldkornsølandshvedemel, hvedemel, tørsurdej og salt.

Det eneste du skal tilsætte er lidt gær og vand – og så væbne dig med tålmodighed, til dejen er hævet for at få et rigtig godt brød.

Meyers økologiske purpurhvedemel er malet på stenkværn. Melet indeholder alle kornets naturlige bestanddele – intet er sigtet fra.

Du kan bage saftige fuldkornsbrød af dette mel. Denne type brød, der også kaldes grahamsbrød, skal bages i form. Purpurhvede er en hvedesort med stor aroma, fremragende bageegenskaber.

Denne rugbrødsblanding tager udgangspunkt i Meyers stenformalede fuldkornsrugmel og består desuden af knækkede rugkerner, tørsurdej og salt.

Det eneste du skal tilsætte er lidt gær og vand – og så væbne dig med tålmodighed, til dejen er hævet for at få et rigtigt godt brød.

Meyers økologiske ølandshvedemel er malet én gang på stenkværn og specialsigtet. Den skånsomme behandling bevarer næsten al kimen fra hvedekernerne samt en del af det fine klid.

Denne type mel giver et lidt mørkere brød med gods i, og hvor ølandshvedens fine smag rigtigt kommer til sin ret.