Lige ud ad landevejen med
Isabella, Simon og Moffe

For en række år siden flyttede Isabella Alberte og hendes kæreste Simon ind til Isabellas 66 år ældre morfar Svend Åge – bedre kendt som ’Moffe’. De bor alle sammen under samme tag i udkanten af Aarhus i et hus, som Moffe selv har bygget i tidernes morgen. På Isabella Albertes instagram deler hun ud af deres fælles liv i huset og fra landevejen. Det handler om at bruge tiden, de har sammen, på den bedste måde, som Isabella fint beskriver det.

20220508 DSC05700

Isabella Alberte er uddannet journalist og har benene solidt plantet på jorden. Hendes væsen emmer af næstekærlighed, og hendes Instagram er fyldt med rørende, inspirerende øjeblikke sammen med hendes morfar og Simon.

Efter at have været en tur sydpå i deres autocamper i løbet af foråret, svingede de på vej hjem forbi en række forskellige Dagli’Brugsen butikker, for at forstå hvordan butikkerne har haft og stadigvæk har en indflydelse på lokalsamfundet. Livet i autocamperen fortsætter derfor sin rejse rundt i det danske land i en serie vi har døbt ”Lige ud ad landevejen med Isabella, Simon og Moffe”.

Følg med her på siden eller på Dagli’Brugsens Instagram-profil.

Afsnit 5 – Lige ud ad landevejen til Samsø!

Så er femte afsnit landet - Samsø, here we come!

Afsnit 4 – Lige ud ad landevejen til Vrinners!

Så er fjerde afsnit landet.

Afsnit 3 – Lige ud ad landevejen til Lejre!

Så er tredje afsnit landet - Lejre, here we come! Byen på Sjælland byder på flere fine ting, heriblandt Danmarks mest økologiske Dagli'Brugsen - og der smages på en af Lejres specialiteter.

Afsnit 2 – Lige ud ad landevejen til Holeby

Andet afsnit er ude nu - og der er simpelthen også et lokalsamfund at finde 4 kilometer oppe i luften. Se med her, hvad Isabella, Simon og Moffe nu finder på.

Afsnit 1 – Lige ud ad landevejen til Hjordkær

Hvis du drejer til højre, til venstre, følger vejen lige ud, tager andet sving i rundkørslen og fortsætter til den lille stikvej på højre hånd – så ender du i Hjordkær i Sønderjylland. En mellemstor landsby med omtrent 1.600 indbyggere og en butik der har vundet årets butik i Danmark 2021! Gæt engang fra hvilken kæde?