DB Lav Pris 2000X500 Px
DB Lav Pris 2400X1600 Px

En hverdag til Lav Pris.

Som lokal dagligvarebutik, lever vi af og lever for at være tæt på dig og din hverdag. Vi har det, du lige står og mangler og masser af ærlige varer til ærlige priser – og nu har vi endda mere end 300 særligt udvalgte varer, så du kan have en hverdag til Lav Pris.

DB Website 1200X630 Px

Du er med til at udvælge En hverdag til lavprisvarerne.

Jo tættere vi er på hinanden, des nemmere er det at vide, hvilke varer I som kunder bruger mest i jeres hverdag. Og det er selvfølgelig sådan vi gør det i Dagli’Brugsen, når vi udvælger varer til vores prisprogram. Alle varerne er nemlig udvalgt på baggrund af data fra kasserne i vores butikker.

En blandet landhandel

Med varer direkte baseret på køb fra vores butikker består prisprogrammet både af økologi, konventionelle varer og mærkevarer som f.eks. Änglamark og Kærgården, præcis som din indkøbskurv gør det. Og med næsten 300 varer, er der rigelig bredde til at dække dine hverdagsbehov med de samme muligheder som du plejer at have, til en lavere pris.

DB Website 1200X630 Px2

Se efter ”Hverdag til Lav Pris”-mærket når du køber ind, så du trygt kan fylde din hverdag med de varer, du er vant til.